Juan Carlos Balaguer, en una imatge publicada pel Girona FC

Qui s'amaga darrera la gesta del parapenals Gazzaniga?

El porter argentí va repartir mèrits amb l'experimentat entrenador de porters del Girona
Redacció Esport3 Actualitzat

Acabat el Girona-Athletic ClubPaulo Gazzaniga, l'heroi del matx amb tres penals parats, va voler repartir mèrits amb l'entrenador de porters del Girona, Juan Carlos Balaguer, "Bala". "La feina d'en 'Bala' és molt bona i estudiem els llançadors abans dels partits. Li dono també mèrits a ell." La tasca de l'experimentat "Bala" ha estat clau en l'evolució de Gazzaniga, que fins ara no havia parat mai més d'un penal en un curs. 

Veterà de les porteries i les banquetes

Balaguer és un exporter format al planter del València que es va quedar amb l'espineta de debutar amb el primer equip. El 1990 fitxa per l'Albacete en busca de noves oportunitats a Segona i l'any següent el conjunt puja a la màxima categoria. Les temporades 92-93 i 93-94 va ser titular, però a partir d'aleshores es va veure relegat a un segon pla. LlevantMúrcia i finalment, Talavera, van ser els seus últims destins abans de penjar els guants el 2000.

El 2004, el valencià va començar la seva llarga carrera com a entrenador de porters al Castelló, on es va estar 7 anys. Després va passar un any pel filial del Vila-real per aterrar el següent a l'Hèrcules, on va entrenar 8 anys. Girona no seria la seva primera experiència fora del País Valencià. Abans de Montilivi, on va aterrar de la mà de Míchel després de la pandèmia, va tenir temps de tornar a Albacete per treballar al juvenil i al filial manxec.

Mira el resum del Girona - Athletic Club (2-1)

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut