Recreació de com quedarà l'Spotify Camp Nou quan s'acabin totes les obres (FC Barcelona)
Recreació de com quedarà l'Spotify Camp Nou quan s'acabin totes les obres (FC Barcelona)
BARÇA

Quines indemnitzacions rebrà el Barça si les obres del Camp Nou s'endarrereixen i quan les cobrarà?

L'exvicepresident econòmic del club Eduard Romeu aclareix que l'entitat començaria a cobrar les compensacions a partir del mes de febrer

Redacció Esport3Actualitzat

Diverses informacions van apuntar en el seu moment que el Barça cobraria un milió d'euros diaris per part de la constructora Limak si l'empresa turca no enllestia la feina prevista fins al 29 de novembre del 2024. Una data simbòlica, la del 125è aniversari del club, que es va posar al damunt de la taula com la primera possibilitat per reobrir el Camp Nou amb un 60% d'ocupació.

Aquest dimarts, però, l'exvicepresident econòmic de l'entitat culer Eduard Romeu ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" que aquestes primeres penalitzacions es cobrarien a partir del mes de febrer del 2025 si aleshores no es pot reobrir l'estadi. Romeu ha afegit que hi ha altres indemnitzacions previstes si també hi hagués retards en l'entrega final de l'obra, prevista per a l'any 2026.

Dilluns, en un comunicat oficial, el Barça va explicar que es continua treballant amb la previsió de tornar al Camp Nou durant la segona volta de la Lliga, que comença al gener, però sense especificar cap data en concret. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut