Marc Casadó celebra la victòria contra el Bayern a Montjuïc (Reuters)
Barça

Rafa Márquez, la clau de l'èxit de Marc Casadó al Barça

Marc Casadó ha fet un espectacular manifest sobre la influència de Rafa Márquez en la seva projecció al Barça. El mexicà li ha tornat la floreta

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Casadó és una de les màximes revelacions aquesta temporada al Barça de Hansi Flick. El juvenil prové del projecte de Rafael Márquez quan el mexicà dirigia el Barça Atlètic. El jove futbolista blaugrana ha mostrat el seu total agraïment per a qui fos el seu entrenador

Márquez va veure el potencial de Casadó i, de fet, el seu pas pel conjunt juvenil el va catapultar directament al primer equip, on està sobresortint a cada partit que juga. Contra el Bayern de Múnic, Casadó va jugar els 90 minuts i es va endur una bona collita d'elogis.

Però Casadó ha declarat que és gràcies a Rafa Márquez que està gaudint d'un gran nivell al primer equip del Barça.

"Si soc on soc, és en bona part gràcies a Rafa Márquez. Em va transmetre confiança en tot moment i em va fer millor persona i millor jugador, sobretot fent-me veure la importància de treballar fora del camp. Li estaré eternament agraït."

Márquez, que va deixar la Masia per emprendre l'aventura a la banqueta de la selecció mexicana com a auxiliar tècnic de Javier Aguirre, ha contestat l'elogi de Marc Casadó "llançant-li flors" també al jove blaugrana:

"Ara com a entrenador, de les coses que valores més és l'agraïment i l'ajuda a evolucionar un jugador, Casadó és un clar exemple d'un jugador professional de cap a peus !! Bravo!! Feliç pel seu rendiment!! #4ctitud ".

 

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut