Ramis demana reforços a l'Espanyol per al mercat d'hivern

L'entrenador blanc-i-blau marca com a objectiu fer un bon partit fora de casa després de més de dos mesos sense guanyar a domicili
Redacció Esport3/Agències Actualitzat

L'Espanyol visita aquest dissabte el camp de l'Andorra amb la defensa en quadre per les baixes de Cabrera, que està lesionat, i Calero, sancionat. El tècnic, Luis Miguel Ramis, aprofitant que s'acosta Nadal, ha fet una petició al club: a veure si arriba algun reforç d'hivern.

"De demanar demanaré, totes les plantilles són millorables i tenim fitxes per fer-ho. Cal veure la posició del club. Tenim un bon equip, però valorarem què ens ofereix el mercat. Queden per definir moltes coses."

 

Partit a Andorra

El conjunt blanc-i-blau no guanya a domicili des del 5 d'octubre passat contra el Cartagena (0-2). I Ramis, després de la sessió a l'Stage Front Stadium, ha apuntat que l'Espanyol ha de trobar la seva millor versió com a visitant: "Necessitem ser més nosaltres i això és una feina tant al camp com emocional".

Amb vista al xoc contra l'Andorra, el preparador català ha insistit en la importància de "no caure en la precipitació". A més, Luis Miguel Ramis ha recordat que "no es pot ascendir (a Primera Divisió) al gener ni tampoc guanyar els partits al minut u".

"Hem tingut convenciment, confiança, hem estat contundents, agressius i nocius. I volem ser-ho demà."

VAR polèmic

Ramis ha valorat la sentència d'un Tribunal de Madrid en què s'afirmava que el VAR va ometre imatges en un gol fantasma de l'Atlètic contra l'Espanyol del curs passat. "Si a la complexitat per interpretar decisions li incorporem el VAR judicial doncs és que alguna cosa no funciona", ha afirmat.

El tècnic ha assegurat que s'ha de "reflexionar sobre això" i ha comentat que el club "prendrà les mesures que cregui oportunes". De fet, els serveis jurídics de l'Espanyol estan analitzant aquesta decisió judicial. "S'estan vivint situacions que no s'haurien de crear", ha conclòs el tarragoní.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut