Raphinha lamentant una acció en un partit d'aquesta temporada
Raphinha lamentant una acció en un partit d'aquesta temporada (Reuters)
Barça

Raphinha confessa el seu calvari al Barça: "Vaig estar a punt de deixar-ho"

L'extrem blaugrana ha fet públics els "problemes personals i professionals" que ha tingut recentment

Falten deu dies perquè el Brasil debuti a la Copa Amèrica de futbol, però la "canarinha" ja ha estat notícia per dues entrevistes. La primera, la de Ronaldinho, que ha fet una polèmica acció publicitària en contra de la selecció brasilera. La segona ha arribat per part del blaugrana Raphinha, que ha sorprès explicant el calvari que ha viscut durant els últims mesos.

L'extrem s'ha sincerat des d'Orlando, on està concentrada la selecció del Brasil, desvelant els "problemes personals i professionals" que gairebé el fan "deixar el futbol".

"Recentment vaig pensar en deixar-ho tot pels problemes personals i professionals. Vaig pensar en desistir, deixar el futbol, perquè tinc la vida encaminada i no tenia la necessitat de passar per alguns problemes mentals o per dificultats i ofenses per part dels mitjans o d'aficionats."

El jugador del Barça s'ha emocionat quan ha parlat del seu fill, que li va donar "força" per superar la situació adversa en què es trobava.

"Imaginar que algun dia el meu fill em pugui veure com una inspiració al futbol, no sent el millor del món però sí com una referència, això val molt."


La Copa Amèrica comença el 20 de juny i es podrà seguir per 3Cat. La selecció del Brasil, que busca la seva desena Copa Amèrica, comença la competició contra Costa Rica. A la fase de grups, la "canarinha" també s'enfrontarà a Colòmbia i el Paraguai.

Dard al madridista Mbappé

Raphinha també ha tingut paraules cap al flamant fitxatge del Reial Madrid, Kylian Mbappé. El blaugrana ha recordat les paraules del francès en referència a les diferències entre l'Eurocopa i la Copa Amèrica. Segons el madridista, la competició europea té més nivell que no pas l'americana.

Raphinha i Mbappe durant el PSG-Barça d'aquesta temporada
Raphinha i Mbappé durant el PSG-Barça d'aquesta temporada

El brasiler s'ha pres amb humor les declaracions de Mbappé i li ha recordat que "va perdre una final de la Copa del Món davant d'una selecció sud-americana". Raphinha també ha deixat clar que li agradaria veure les seleccions europees "jugar als camps on han de jugar les americanes".

Anar al contingut