Sánchez Martínez va ser l'àrbitre principal del partit
Sánchez Martínez serà l'àrbitre principal del partit, amb Muñiz Ruiz al VAR ((Europa Press))
barça

Real Madrid TV ataca amb duresa l'àrbitre del clàssic

Sánchez Martínez, experimentat col·legiat de 41 anys, és l'últim àrbitre objecte de les crítiques de la cadena blanca

Redacció Esport3Actualitzat

Ha xiulat 6 clàssics en les 9 temporades que porta a l'elit del futbol estatal, saldats amb 3 victòries blaugranes i 3 de blanques. Però l'experimentat col·legiat José María Sánchez Martínez, designat per al duel de dissabte al Bernabéu, no s'ha salvat de l'escarni amb què Real Madrid TV acostuma a intentar condicionar l'actuació dels àrbitres de l'equip blanc.

En aquest cas, l'habitual llistat de greuges s'encapçala amb una estadística que estén una ombra de dubte sobre el murcià, de 41 anys. Amb ell de jutge, el Madrid ha guanyat el 61% dels partits i el Barça el 76%. L'extens vídeo de més de 3 minuts repassa jugades del derbi madrileny de la temporada passada amb ni més ni menys que tres presumptes penals.

La peça segueix amb jugades d'un Mallorca-Madrid en què Maffeo és el dolent de la pel·lícula i Vinícius el bo, i un desplaçament a Vila-real que posa un exmadridista com Albiol al centre de la diana. Fins i tot rebobinen a temps de la pandèmia per acabar de posar pressió a un àrbitre de prestigi internacional.

Molts usuaris, com l'exdirectiu culer Toni Freixa, clamen perquè els òrgans reguladors de la Lliga intervinguin en una pràctica que interpreten com una planificada i periòdica coacció arbitral. Les tècniques acostumen a ser les mateixes cada setmana. El vídeo d'aquest dijous, per exemple, acaba amb l'enèsima referència a Negreira.

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut