Aficionats del Girona a Montilivi (EFE)
Esports

Reapareixen les restriccions d'aforament als recintes esportius

El Consell Interterritorial ha reduït l'assistència al 75% als recintes exteriors i al 50% en el cas dels recintes interiors

Redacció Esport3Actualitzat

Tres mesos després de recuperar el 100% de l'aforament als estadis, tornen a aparèixer mesures de seguretat que afecten l'assistència d'aficionats. La sisena onada de la pandèmia ha obligat el Consell Interterritorial a reduir els aforaments de recintes esportius al 75% en exteriors i 50% en interiors.

Fins ara, no hi havia límit a l'aire lliure, mentre que als interiors era del 80%. El Consell Interterritorial, que representa el Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes, s'ha reunit per, entre altres qüestions, abordar l'actualització de mesures anticovid en els esdeveniments esportius multitudinaris davant el constant increment de contagis a la sisena onada. Així ho ha explicat la ministra de Sanitat, Carolina Darias.

"S'ha de seguir respectant les mesures no farmacològiques, és a dir, l'ús obligatori de la mascareta. També insistir en la necessitat que el públic general sigui local per així evitar la mobilitat d'aficions."


A Catalunya, el 70%

La modificació, però, no afectarà al territori català, on es mantindran les restriccions imposades la setmana passada. El Govern de la Generalitat va restringir l'entrada a un 70% tant a l'exterior com a l'interior, una xifra que no es mourà. Les mesures a Catalunya es revisaran la setmana vinent.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut