Cubarsí durant el partit d'aquest dijous a Salamanca
Cubarsí durant el partit d'aquest dijous a Salamanca
barça

Regal de Xavi a Cubarsí pels seus 17 anys

El de l'Estanyol signa una segona meitat molt seriosa a Salamanca

Redacció Esport3Actualitzat

Dilluns fa 17 anys i aquest dijous a Salamanca Pau Cubarsí --Pau i no Marc com ha estat anomenat durant la transmissió televisiva-- ha rebut un regal anticipat de part del seu tècnic. Xavi Hernández l'ha escollit a la mitja part per ocupar la plaça del tocat Andreas Christensen i fer el seu debut oficial amb el primer equip del FC Barcelona. I el defensa no ha passat desapercebut ni per l'afició, ni per l'àrbitre, que li ha ensenyat una groga al minut 70. 

Les baixes en defensa per lesió d'Iñigo Martínez i Marcos Alonso, i de Ronald Araujo per sanció, li han fet un lloc a la convocatòria dels vuitens de Copa. No era la primera vegada, aquella va ser a finals d'agost, i ja aleshores el tècnic blaugrana no va dubtar en cridar-lo amb 16 anys passant al davant de jugadors més "fets" com Mikayil Faye o Mbacke, centrals senegalesos del Barça Atlètic.  

Originari de l'Estanyol, al municipi de Bescanó (Gironès), va passar pel futbol formatiu del Girona abans d'anar al futbol base blaugrana. Internacional sub-17, se li augura un gran futur si manté la seva progressió. De moment, el 22 de gener, Cubarsí, que va ser titular en l'amistós nadalenc de Dallas, bufarà 17 espelmes havent obert ja el millor regal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by paucubarsí (@paucubarsi)

Mira el resum de l'Unionistas-Barça (1-3)

Anar al contingut