EN DIRECTE | Reial Madrid - Stuttgart: el campió comença la defensa del títol
El Reial Madrid reviu la darrera final de Champions (EFE)
Lliga de Campions

Reial Madrid - Borussia Dortmund: el Bernabéu reviu l'última final de la Champions

El conjunt d'Ancelotti reedita la final de la Champions de la temporada passada amb la necessitat de guanyar després de l'ensopegada de l'última jornada europea

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid arrenca la seva setmana màgica al Bernabéu. Els blancs reben el Borussia Dortmund en la tercera jornada de la Champions League en el que serà l'últim assaig dels d'Ancelotti abans del clàssic contra el Barça de dissabte.

El Santiago Bernabéu reviu la final de la Lliga de Campions de la temporada passada, partit on els blancs van guanyar la 15a Lliga de Campions a Wembley. Ara, uns mesos després, el Reial Madrid té la necessitat de guanyar per no despenjar-se del capdavant de la nova classificació de la Champions. Amb la derrota a Lilla (1-0), els blancs no volen perdre més posicions precisament contra els actuals líders de la competició.

Per la seva banda, el Borussia Dortmund arriba al partit com a primer classificat de la fase de grups, amb dues victòries, totes dues amb golejada: contra el Bruges (0-3) i contra el Celtic (7-1). En canvi, en la competició de la regularitat, en la Bundesliga, ocupen la setena plaça. El seu entrenador, Nuri Şahin, exjugador de futbol, torna al Bernabéu, després de jugar en el Madrid en la temporada 2011-12.

 

Segueix la nit de Champions a l'"Un dia de partit" d'Esport3


 

ARXIVAT A:
EsportsReial Madrid
Anar al contingut