Copa del Rei

Un gol en pròpia porta de Militao dona la victòria al Barça al Bernabéu (0-1)

Els blaugranes fan un excel.lent partit en defensa i s'emporten un botí inesperat a l'anada de les semifinals de la Copa

Redacció Esport3Actualitzat
  • Munuera Montero ha anul.lat un gol a Benzema al minut 12 per fora de joc
  • El Barça s'ha avançat amb gol en pròpia porta de Militao al minut 27 després d'una jugada entre Ferran Torres i Kessié aprofitant una errada de Camavinga. El VAR ha rectificat la decisió de l'assistent que inicialment havia assenyalat fora de joc.
  • Gavi ha disposat d'una gran oportunitat al minut 38 per ampliar diferències en una ràpida transició.
  • Carvajal tampoc ha encertat en la seva rematada després d'una centrada molt perillosa de Toni Kroos al minut 41.
  • Vinicius ha donat el primer avís de la segona part en una rematada clara que ha salvat Araujo al minut 48.
  • Kessié ha pogut fer el 0 a 2 al minut 72 però el seu xut l'ha tret Ansu Fati sense voler quan la pilota anava dins.
  • Rodrygo ha tingut l'última de perill dels blancs amb un gran cacau de fora l'àrea al minut 90 que ha sortit fregant el pal.