Remuntada de Márquez per acabar segon a l'esprint, per darrere de Jorge Martín

Novè podi de la temporada per al pilot de Cervera, tercer consecutiu
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Marc Màrquez

Jorge Martín ha guanyat la cursa esprint del GP d'Austràlia de motociclisme. El madrileny ha sabut aprofitar una mala sortida de Marc Márquez, a qui li ha tocat fer una remuntada de les seves per acabar segon. Qui no ha acabat la cursa ha estat Maverik Viñales, que s'ha vist afectat per un espectacular accident amb Bezzecchi. 

Martín s'escapa així una mica més de Bagnaia a la general. Ara té 16 punts de marge. Líder d'inici a fi ha rebut el cop de bandera de l'australià Mark Weber, l'expilot de Fórmula 1. Darrere de Jorge han entrat Marc Márquez i Enea Bastianini

El campió de Cervera sortia segon, s'ha equivocat a la primera frenada i ha baixat fins al vuitè lloc. Ha fet grans avançaments per acabar al podi, com aquests:

Tenia ritme per disputar la victòria a un rapidíssim Jorge Martín, però li han penalitzat els errors. "Pensava que seria més difícil amb el Marc Márquez, no sé què li ha passat al principi", ha dit Martín.

Bagnaia ha patit, ha acabat quart. Pitjor balanç per a Pedro Acosta, que ha caigut, i encara més per a Maverick Viñales. Lluitava amb Bezzecchi i quan l'ha superat, l'italià ha calculat malament en la frenada i l'ha envestit. Una caiguda molt violenta en el revolt de final de recta, sense lesions greus per a cap dels dos.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut