Montse Tomé, en una imatge dels passats Jocs de París (EFE)

Resposta contundent a Toril de Montse Tomé: puja la temperatura

La seleccionadora estatal accedeix a donar descans a la blaugrana, mentre creix l'enfrontament amb el tècnic del Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat

L'aigua torna a baixar tèrbola a la selecció espanyola femenina, malgrat que ara el focus no està posat en les reivindicacions de les futbolistes, satisfetes amb els aires de canvi que bufen amb Montse Tomé. La millor prova d'aquesta sintonia és que l'entrenadora hagi accedit a la petició de descans d'Aitana Bonmatí, gestionat pel club i la mateixa jugadora amb la RFEF, de cara als amistosos que Espanya afrontarà davant el Canadà i Itàlia. Ara la polèmica enfronta Madrid i Federació, tota una novetat.

Dijous el tècnic blanc, Alberto Toril, va carregar inesperadament contra Tomé. No li agradava la idea que la seleccionadora publiqués la llista de jugadores el mateix dia que el seu conjunt se la juga a la Champions. Unes paraules allunyades de la diplomàcia que acostuma a presidir les relacions entre els dos ens i que l'asturiana ha respost amb contundència:

"Em sorprenen les declaracions perquè justament dissabte vam coincidir i vam estar parlant de manera cordial, i en cap moment em transmet que està descontent."

Tomé va més enllà i retreu a l'andalús les ganes de crear polèmica utilitzant els mitjans d'altaveu quan la comunicació d'una convocatòria no deixa de ser un fet rutinari:

"Crec que tampoc és el mitjà per pronunciar-se sobre quines coses. A mi m'agrada fer-les de manera professional i en persona."

Tomé empatitza amb l'alta exigència del Barça, que malgrat tot aporta sis jugadores (Cata Coll, Ona Batlle, Jana Fernández, Patri Guijarro, Vicky López i Alèxia Putellas), mentre etziba retrets al Madrid. I un nou focus d'incendi comença a fumejar amb la sorprenent exclusió de la portera Misa. Alguna cosa ha canviat a Las Rozas.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut