Luis Enrique dona indicacions a Dembélé en el partit contra el PSV
Luis Enrique dona indicacions a Dembélé en el partit contra el PSV (Reuters)
futbol

Ressaca forta a París: Dembélé porta males notes a casa, mentre que Luis Enrique rep un cop dur

La marxa de Mbappé va ascendir el Mosquit en la jerarquia i ara és al centre de les crítiques. L'entrenador s'assabenta d'una mala notícia

Guim Fortuny GimbertActualitzat

La Champions 24-25 del PSG s'està convertint en un pols permanent entre el cabut Luis Enrique i l'exigent entorn de l'equip. Enrogits en les tres primeres jornades, resoltes amb un triomf afortunat contra el Girona, una derrota al camp de l'Arsenal i el decebedor empat de dimarts amb el PSV, els campions gals necessiten una millor versió d'Ousmane Dembélé que no arriba.

La indisciplina del Mosquit, ascendit en la jerarquia de l'equip des de la marxa de Kylian Mbappé a l'estiu, el va deixar fora de la llista de Londres. Contra els neerlandesos, amb el càstig del tècnic asturià ja aixecat, el seu partit va ser mereixedor de suspens per una de les tribunes més crítiques de la premsa francesa.

L'Équipe ha valorat la seva actuació amb un "4": defineix la primera part com a "pobra" i recorda que "va perdre la pilota que va donar lloc al gol del PSV". Dembélé, de 27 anys, segueix suspenent exàmens la temporada que, paradoxalment, havia encetat amb una millora dels seus registres: 4 gols i 5 assistències.

Dembélé, durant l'escalfament previ al PSG-PSV de dimarts (Reuters)

Cop dur per a Luis Enrique

Diumenge saltarà al Vélodrome entre els xiulets dels marsellesos, un ingredient que acostuma a motivar-lo. Mentrestant Luis Enrique es manté a la defensiva, preocupat per la marxa d'un dels seus assistents de vídeo, Aitor Unzué, fill de Juan Carlos Unzué: fidel escuder de l'asturià des de l'etapa a la selecció espanyola, ha decidit volar sol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aitor Unzué (@aitorunzue)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut