Futbol

Vitor Roque es reivindica a Pamplona: gol, fantasia i MVP

El davanter brasiler ha estat un dels grans protagonistes en la victòria del Betis davant l'Osasuna en un duel directe per entrar a Europa

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Betis s'ha refet de la derrota en el derbi sevillà al Sánchez Pizjuán amb un gran triomf a Pamplona. Els de Manuel Pellegrini han sumat tres punts que els situen provisionalment en posicions europees a la Lliga. Precisament, els andalusos han superat a la classificació el seu rival d'aquest dissabte, l'Osasuna. Amb 15 punts, els bètics es troben a la sisena posició, que dona accés a la Conference League.

Vitor Roque ha estat un dels grans protagonistes de la tarda a Pamplona. El brasiler ha avançat els bètics amb un matiner gol, al 7', que ha posat al davant al marcador els visitants. Roque ha culminat una gran jugada per la dreta del català Aitor Ruibal. L'encert del brasiler ha estat a punt de repetir-se poc després. Un gol que, si hagués entrat, hauria estat un dels millors de la jornada.


La felicitat de Roque

El davanter, que pertany al FC Barcelona, no ha pogut amagar la seva felicitat en acabar el partit. La seva actuació li ha servit per guanyar el reconeixement com a millor jugador del partit, cosa que "mai havia viscut". El brasiler s'ha mostrat molt agraït al suport que està rebent en la seva etapa com a jugador del Reial Betis, que està aprofitant.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut