La foto de Dani Cuesta amb la pancarta "Lim go home" per Singapur
La foto de Dani Cuesta amb la pancarta "Lim go home" per Singapur
futbol

Retinguts a Singapur una parella d'aficionats del València que estaven de lluna de mel

Els joves es van fotografiar amb una pancarta amb el lema "Lim go home", contrari a la gestió del màxim accionista del club

Redacció Esport3Actualitzat

Lluna de mel amarga per a una parella d'aficionats del València. Havien previst passar uns dies a Singapur, com el primer destí del viatge, i ara estan retinguts en espera de judici en aquest estat insular del sud-est asiàtic. No saben exactament de què se'ls acusa, però tot fa pensar que unes fotografies en tenen la culpa.

El jove Dani Cuesta va compartir una imatge a les seves xarxes socials en què se'l veu amb una pancarta amb el lema "Lim go home". L'eslògan és tot un mantra entre sectors del valencianisme contraris a la gestió del màxim accionista del club, el magnat singapurès Peter Lim. Mentre feien turisme, Cuesta també va penjar una imatge de la porta de la vivenda del propietari de l'entitat de Mestalla, on va col·locar un adhesiu amb el mateix lema.  

Peter Lim, màxim accionista del València, en una imatge d'arxiu amb el futbolista portuguès Guedes (@valenciacf)

La parella està retinguda a l'hotel des de divendres passat, amb el passaport retirat. Aquest dimarts esperen trobar-se amb el jutge per saber quin delicte que pesa sobre ells. Singapur té un codi penal estricte, amb càstigs com els assots o la pena de mort. Podrien ser acusats per manifestació política o d'exhibició pública sense autorització prèvia.

El col·lectiu Libertad VFC exigeix la intervenció de la diplomàcia espanyola

Si algun col·lectiu del valencianisme ha brandat el lema "Lim go home" en els darrers anys, aquest ha estat Libertad VFC. Al seu Instagram, exigeixen la intervenció "immediata" de la diplomàcia espanyola per protegir la llibertat i els drets fonamentals dels dos aficionats al València.

Anar al contingut