Lamine Yamal, en un moment del partit contra el Young Boys suís
Lamine Yamal, en un moment del partit contra el Young Boys suís (EFE)
Barça

Consell d'un exblaugrana a Lamine Yamal per les "caretes" en el canvi: "No toca"

El mataroní va ser substituït pel reaparegut De Jong al minut 75 de la golejada al Young Boys

Redacció Esport3Actualitzat

Les genialitats de Lamine Yamal fan que els culers vulguin tenir-lo sempre al camp. Però també hi ha unanimitat en reconèixer que el seu talent s'ha de protegir. I encara més quan un partit està sentenciat, com va passar en la segona meitat de la golejada de Champions al Young Boys. Malgrat tot, el mataroní no va entomar de bon grat ser substituït al minut 75 per un reaparegut Frenkie de Jong.

El seu gest mirant a l'infinit va generar debat al final d'un partit en què no va poder marcar ni assistir, però sí que va oferir una classe de regats. Per a alguns, l'expressió denota una qualitat positiva. La rebel·lia d'un jugador d'encara 17 anys amb ganes de menjar-se el món a cada jugada. Per a d'altres, aquesta ambició s'ha d'anar modelant perquè, per sobre de tot, preval el respecte a la gestió de l'entrenador.

Dins del segon grup hi ha l'exfutbolista amb passat a Barça i Espanyol, Jonathan Soriano. L'actual col·laborador del "Zona Champions" d'Esport3 va donar un consell de veterà al "19" blaugrana: "No es pot fer ni de cara al públic, ni pel jugador que ha d'entrar".

"No m'agraden les 'caretes'. I encara menys en un nano de 17 anys. Entenc que vol fer gols i ser important. Però no toquen les 'caretes'. Avui era un dia que tot era maco. És un senyal que en vol més però, a vegades, als jugadors joves se'ls ha de domesticar una miqueta i dir-los 'tranquil'. Sobretot no pots fer això de cara al públic i també has de mostrar respecte al jugador que ha d'entrar."

I Hansi Flick què n'opina, de l'inconformisme que Lamine va expressar amb gestos? Preguntat per la qüestió, l'alemany va tirar de resposta d'entrenador:

"Són molts partits i Lamine ha tingut molts minuts. Penso que es podien fer canvis amb aquest resultat. Lewandowski també hauria pogut jugar més però no podem tenir en compte aquests aspectes."

Lamine Yamal venia de ser suplent en la derrota a Pamplona i dels 10 partits oficials disputats aquest curs, són 3 els que ha jugat sencers. Valladolid i Getafe, a casa, i Vila-real, a fora.  

Mira el resum del Barça-Young Boys de Champions (5-0)

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut