Memphis en un entrenament amb el Barça
Memphis en un entrenament amb el Barça
Barça

Memphis, l'opció del Cholo després de l'adeu de Joao Felix

L'àrea esportiva del Barça havia previst una trobada aquest matí a Riad per debatre el futur del neerlandès. Finalment, ha estat desconvocada

Redacció Esport3Actualitzat

Amb Joao Félix rumb a la Premier, l'Atlètic de Madrid va activar fa dies la recerca d'un substitut. I, per al Cholo Simeone, Memphis Depay és una opció prioritària. No té un rol protagonista al Barça i encaixa en els plans del tècnic argentí. Així, a les oficines del Camp Nou van rebre abans-d'ahir l'interès dels "colchoneros" pel davanter neerlandès.

Aprofitant l'estada a Riad, hi havia prevista una trobada de Xavi Hernández, aquest matí, amb els responsables de l'àrea esportiva, Mateu Alemany i Jordi Cruyff. La intenció era avaluar la situació del mercat de fitxatges i, més concretament, per discutir el futur de Memphis. Finalment, però, la reunió ha quedat ajornada.

"No hi ha cap novetat, que jo sàpiga. Si no toquen la plantilla, jo estic content", ha insistit Xavi en la prèvia del partit contra el Betis.

Gratis, i a l'Atlètic, no

En tot cas, el Barça només li obrirà la porta de sortida en cas de rebre una compensació econòmica. A més, al club estan escaldats després que, l'estiu passat, es frustrés el traspàs de Memphis a la Juventus per les pretensions d'última hora del futbolista. Alhora, però, la sortida del jugador serviria per alleugerir els problemes de fair play.

 

L'última paraula la tindrà l'entrenador. Les sancions a Lewandowski i Ferran Torres limitaran les opcions ofensives de l'equip en les pròximes jornades de Lliga i, segurament, Xavi haurà de recórrer als serveis de Memphis. Hi ha temps, però, fins al 31 de gener, quan tanca el mercat de fitxatges.

Anar al contingut