Gayà celebra un gol del València. (Gayà celebra un gol del València.)

Reunió Barça-València a la capital catalana per Carlos Soler i José Luis Gayà

Cimera a Barcelona dos dies després de la revelació d'uns àudios en què Murthy revelava la necessitat del València de vendre els dos jugadors
Redacció Esport3 Actualitzat

Representants del Barça i del València s'han reunit aquest migdia en un restaurant de la zona alta de Barcelona, habitual de la directiva barcelonista, amb els noms dels jugadors valencianistes Carlos Soler i José Luis Gayà sobre la taula.

Pel costat culer, han participat en la trobada el president, Joan Laporta; el seu assessor, Enric Masip, i el vicepresident esportiu, Rafael Yuste, mentre que la representació de València la integraven el president, Anil Murthy, i el conseller Joey Lim, fill del propietari de l'entitat de Mestalla, Peter Lim.

José Luis Gayà celebra un gol en un partit de la selecció espanyola (EFE)

La trobada es fa dos dies després que el diari valencià Superdeporte publiqués uns àudios en què Anil Murthy reconeix obertament la possibilitat de traspassar tant Soler com Gayà, dos emblemes del planter valencianista.

Els dos jugadors acaben contracte el 2023

A Soler li queda un any de contracte i Murthy admet, en aquests àudios, que el vol vendre "perquè si surt de franc al gener, el mataré, amb tota la premsa". Murthy, en un dinar teòricament privat amb empresaris de la ciutat, també va afegir que Soler "té clar des de principi de temporada que l'estiu que ve marxarà, perquè té molta ambició".

Sobre Gayà, que també acaba contracte el 2023, el president valencianista el dona per venut perquè creu que el de Pedreguer no voldrà continuar al club "en una plantilla on hi haurà molt pocs fitxatges". La necessitat de vendre del València prové del fet que Meriton, l'empresa propietària del club, s'autoimposa fer traspassos de jugadors per un valor de 37 milions d'euros per equilibrar els seus comptes.

Cap dels participants en la reunió ha volgut fer declaracions a la sortida del dinar, tot i que han estat interceptats per un periodista del canal de Twitch Jijantes FC, de Gerard Romero.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut