Riqui celebra el seu gol a Nashville
Riqui celebra el seu gol a Nashville (@LAGalaxy_Es)
futbol

Riqui Puig, salvador: torna a marcar a ritme de country

En cinc partits als Estats Units, el de Matadepera ja ha fet els mateixos gols (2) que va aconseguir en quatre temporades al primer equip del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

A Nashville, considerada la capital mundial de la música country, Riqui Puig ha aconseguit el seu segon gol des que a principis d'agost va aterrar a l'MLS. Als Estats Units el de Matadepera li han assignat un rol d'actor principal que mai va tenir a Barcelona. Tant és així que en cinc partits ja ha fet els mateixos gols que va marcar en quatre cursos al primer equip blaugrana.

La d'aquesta matinada ha estat una diana salvadora per als Los Ángeles Galaxy, que mantenen vives les opcions de ser als play-offs. Un penal transformat amb una certa intriga al minut 98 --l'allargament dels temps de descompte també ha creuat l'Atlàntic--, després que l'estrella dels californians, Chicharito Hernández, fallés un primer xut des dels onze metres. El mexicà ja va malbaratar, de Panenka, una pena màxima fa una setmana.

I si el vallesà es destapa com un golejador a Nord-amèrica? El que és segur és que s'està posant la capa de salvador. La seva estrena de cara a porteria va ser un canyardo directe a l'escaire del Toronto, que també va servir per rescatar un punt in extremis.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut