Barça

Robert Lewandowski: "Aquest equip té un futur increïble i jo en vull formar part"

El nou fitxatge blaugrana ha parlat de la seva nova etapa blaugran i s'ha mostrat molt ambiciós

Actualitzat

Robert Lewansowski ja és a Miami.  Només arribar a l'hotel de concentració, Lewandowski ha saludat Joan Laporta. Ell i la seva directiva cada cop ho tenen més complicat per fer quadrar el fair play financer. Lewandowski  aquest dilluns passarà revisió mèdica i ja s'incorporarà a l'entrenament d'aquesta tarda.

Abans però ha parlat per als mitjans oficials del club:

*Aquests últims dies han estat molt llargs, però finalment el traspàs s'ha tancat, així que ara ja estic concentrat en aquest nou capítol de la meva vida, aquest nou repte. Però sempre seré el jugador que vol guanyar. No només partits, sinó títols"

Ha reconegut també que té moltes ganes de posar-.se en marxa:

"És hora de tornar-se a posar en marxa. Per això soc aquí, per ajudar el Barcelona a jugar a dalt de tot i guanyar tants títols com sigui possible."

Xavi, decisiu en el seu fitxatge

I no ha amagat la bona sintonia amb Xavi, amb qui ja hi ha parlat, i el reconeix com una peça clau:

He parlat amb en Xavi i des del primer moment sé el que pensa, com vol fer les coses. Sap quin és el bon camí i amb aquest plantejament m'ha estat molt fàcil decidir-me a venir a Barcelona. Té un futur increïble i jo en vull formar part"

Elogis a la plantilla

Sobre els seus nous companys:

*Tenim molts bons jugadors, amb una qualitat increïble, i podem arribar molt amunt. Sabem que junts, amb aquest equip, podem aconseguir moltes coses aquesta temporada"

 

ARXIVAT A:
Lewandowski
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut