Barça

Robert Lewandowski rep la Bota d'Or i parla després de l'expulsió

El davanter polonès va marcar 35 gols a la Bundesliga la temporada passada, la seva última amb el Bayern de Munic

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski ha estat distingit aquest dimecres com el Bota d'Or europeu de la temporada passada. El davanter polonès, que aquest estiu va fitxar per al Barça, va arribar a Barcelona amb l'aval dels 35 gols marcats a la Bundesliga la temporada passada, quan era el davanter centre del Bayern de Munic.

L'actual atacant del Barça ha estat distingit curiosament després de ser protagonista involuntari en l'Osasuna-Barça, quan va ser expulsat a la mitja hora de joc en veure la segona targeta groga. El jugador no ha volgut recordar la jugada i s'ha centrat en el títol.

El davanter polonès s'ha posat els culers a la butxaca amb un discurs molt emocionat en clau blaugrana:

"Estic molt content en el Barça i estic segur que l'any que ve serà molt bo. Ara sé per què el Barça és més que un club."

El davanter ha parlat també sobre l'eliminació recent de la Champions.

"Es van cometre errors, però hem de mirar endavant. Sap greu quedar eliminat de la Champions, però els joves ara aniran al Mundial, i això serà positiu per al club."

Lewandowski, que el mes d'agost passat va fer 34 anys, va superar en la llista de golejadors de les lligues europees jugadors com Kylian Mbappé (28), Ciro Immobile (27) o Karim Benzema (27), premiat amb la Pilota d'Or. Tot i que no es comptabilitzen a l'hora d'atorgar el premi, Lewandowski també va marcar 13 gols a la Champions.

És la segona Bota d'Or consecutiva per a Lewandowski, que durant la campanya 2020-21 ja es va proclamar màxim golejador europeu, amb 41 gols. Amb el seu doblet, el polonès entra en un grup de 10 jugadors que han repetit premi, entre ells els exblaugranes Luis Suárez o Thierry Henry, i que només es veuen superats per Leo Messi, 6 vegades guanyador del premi, i Cristiano Ronaldo, que en té 4.

 

ARXIVAT A:
Lewandowski
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut