Lewandowski durant l'entrenament d'aquest dijous
Lewandowski durant l'entrenament d'aquest dijous (FCB)
Barça

Robert Lewandowski torna a entrenar-se sota les ordres de Xavi

El davanter polonès s'ha recuperat completament de la sobrecàrrega muscular que l'ha deixat fora els últims dos partits

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski ha estat, sens dubte, el gran protagonista aquest dijous a Can Barça. El davanter ha repassat l'actualitat de l'equip i ha parlat de la viabilitat de l'ADN que caracteritza el FC Barcelona. Ho ha fet en una entrevista per a la revista del club

A més, però, el polonès també ha estat al centre de totes les mirades al terreny de joc. I és que Lewandowski s'ha entrenat amb total normalitat a l'entrenament que el Barça ha fet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes s'han tornat a exercitar després que Xavi els donés gairebé dos dies i mig de festa. Un temps que ha servit a Lewandowski per recuperar-se completament de la sobrecàrrega muscular.

D'aquesta manera, el davanter apunta a titular contra l'Athletic al complicat partit que es trobarà el Barça a San Mamés. Si bé és cert que Xavi celebra el retorn del polonès, és destacable que el Barça hagi guanyat tots els duels en què Lewandowski ha estat baixa. Això sí, els dos últims, contra el Reial Madrid a la Copa i el València a la Lliga, per 0-1 i 1-0 respectivament. 

Anar al contingut