Futbol

Rocha confirma la continuïtat de De la Fuente però no es mulla per Vilda

El president interí de la RFEF no s'ha mullat per la continuïtat de Jorge Vilda a l'arribada a Mònaco però sí que ha confirmat que De la Fuente es mantindrà com a seleccionador masculí

Redacció Esport3Actualitzat

A l'arribada a Mònaco, on se celebra el sorteig de les competicions europees, el president interí de la RFEF, Pedro Rocha, ha explicat que no ha tingut cap contacte amb Luis Rubiales aquests dies. Quan li han preguntat per la continuïtat de Jorge Vilda com a seleccionador femení, Rocha no s'ha volgut mullar.

"No podem dir això (que no serà seleccionador) ja que no ens hem reunit amb ell. Fins la setmana que ve, un cop ens hi haguem reunit, us en donarem les notícies pertinents." 

Davant de qualsevol pregunta sobre la seva continuïtat, Rocha ha remès a la reunió que han de tenir sense confirmar ni desmentir res. El que sí que ha confirmat és que Luis de la Fuente continuarà com a seleccionador del conjunt masculí.

"Totalment. Té el suport de tots els membres de la federació. És un treballador que ho està fent de meravella. Hi ha dos partits per endavant i s'ha de centrar en això." 

 

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut