Joan Laporta i Ronald Araujo durant l'acte protocol·lari de renovació del central blaugrana

Ronald Araujo no pot evitar les llàgrimes d'emoció en renovar pel Barça

"És una felicitat enorme continuar en el millor club del món", admet el central uruguaià, convençut que en el futur aixecaran molts títols
Actualitzat

Ronald Araujo és un de les grans revelacions del jugadors del Barça de les últimes temporades. Per això, la seva renovació s'havia convertit en una de les grans prioritats dels últims mesos. El central uruguaià va pactar dimarts passat la renovació del seu contracte fins al 2026 amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros.

En l'acte protocol·lari de la firma, Araujo no ha pogut evitar emocionar-se. Abans, però, el president Joan Laporta li ha fet obsequi d'un carnet de soci. "Ara puc votar", li ha dit en broma el central.

Laporta ha glossat la figura del jugador blaugrana, que va fitxar el 2018, amb 19 anys i quan ja havia debutat a la Primera uruguaiana amb el Boston River, però que, tot i això, ha estat integrat en la campanya Made in la Masia:

"Estem davant d'una persona que ens dona present immediat i ens fa consolidar el projecte a mitjà i llarg termini. És un jugador cotitzat, d'un gran talent, amb ell incorporem caràcter i compromís. La seva renovació va en la línia de construir un equip amb caràcter guanyador. Esperem tenir ben aviat també una bona notícia amb Gavi. Les ganes que ha tingut de continuar al Barça han sigut molt importants i serà un pilar del Barça." 

Araujo ha fet una declaració breu però entretallada per les llàgrimes d'emoció, per la importància del moment

 

 

"És una felicitat enorme estar en el millor club del món. M'emociono una mica perquè hem passat per moltes coses i aconseguir això és molt important. Des que vaig arribar que tothom m'ha ajudat (...) Crec molt en el projecte que s'està fent i estic convençut que en el futur aixecarem molts títols."

Posteriorment, en una breu entrevista per als mitjans oficials del club, Araujo ha confirmat que la seva progressió no havia passat desapercebuda per altres clubs europeus:

"Teníem ofertes de fora, però sempre vaig tenir clar que em volia quedar aquí. Amb 2 reunions ho van enllestir tot."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut