Polèmica entrevista a Ronaldinho (Europa Press)

Ronaldinho engega a dida la seva selecció: "Abandonaré el Brasil"

L'astre brasiler critica ferotgement la "canarinha" per falta "d'alegria i entrega" i la polèmica apunta a una campanya publicitària
Redacció Esport3 Actualitzat

Crítica monumental de Ronaldinho a la selecció brasilera. L'exjugador del Barça no vol saber res de la seva selecció i assegura que no veurà cap partit de la "canarinha" a la Copa Amèrica dels Estats Units. Les declaracions han aixecat molta polseguera i els mitjans brasilers ja ho emmarquen en una campanya publicitària.

"Falta empenta, entrega, falta tot", ha assegurat el Gaúcho en una entrevista al canal de YouTube Cartoloucos, tot i que considera que el jugador del Madrid Vinícius Júnior mereix la Pilota d'Or.

"Està faltant tot: empenta, alegria... Li falta jugar bé, per això no veuré cap partit. Abandonaré el Brasil".


El Brasil debutarà a la Copa Amèrica el 24 de juny davant Costa Rica, a Los Angeles, i després s'enfrontarà amb el Paraguai i Colòmbia. Res d'això ho veurà Ronaldinho, en principi, que amb 44 anys té dos mundials i una Copa Amèrica a les vitrines.

El Brasil buscarà la seva desena Copa Amèrica, després d'un 2023 per oblidar, amb més derrotes (cinc) que victòries (tres). Unes estadístiques que no es veien des del 1963.

Ronaldinho en un partit de llegendes (Europa Press)

Raphinha, en desacord

Caracteritzat per la seva alegria i màgia, les declaracions del Gaúcho han fet la volta al món. El primer jugador de la "canarinha" a reaccionar ha estat el blaugrana Raphinha.

"Ha estat una sorpresa per a mi i per al grup. Pels que esteu a la premsa sabeu millor que jo que Ronaldinho mai ha fet una declaració així. De totes maneres, ha estat una sorpresa i no estic d'acord amb el que ha dit. Veiem determinació i ganes, i no estic d'acord amb què no hi hagi determinació ni ganes ni que els jugadors siguin mediocres. Estic totalment en desacord."

Inclús ha revelat una anècdota que fa que tot plegat sorprengui més:

"Ens sorprèn més tenint en compte que fa uns dies li va demanar entrades a Vinícius; per tant, no té gaire sentit el que ha dit. Però en definitiva no hi estic d'acord perquè veig l'entrega que tots els jugadors donen cada dia."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut