Ronaldinho, flamant propietari d'un equip de futbol (@Greenville Triumph SC)

Ronaldinho es compra un equip de futbol

L'exjugador blaugrana i el seu germà decideixen invertir en futbol i es fixen en un club nord-americà
Redacció Esport3 Actualitzat

Ronaldinho ha entrat a la llista, cada cop més nombrosa, de futbolistes o exfutbolistes que, a l'hora d'invertir part dels diners guanyats durant la seva carrera, s'han decidit pel futbol. Com anteriorment han fet els seus excompanys Ronaldo o Gerard Piqué, el geni brasiler s'ha convertit en propietari d'un equip de futbol. En el seu cas, Ronaldinho i el seu germà, Roberto Assís, figuren des d'ara com a propietaris del Greenville Triumph masculí nord-americà i del seu equivalent femení, el Greenville Liberty.    

L'exjugador barcelonista, a més d'agrair les facilitats i la força del futbol formatiu del club de Carolina del Sud, ha ressaltat el fet que a l'hora d'invertir en algun club de futbol han preferit buscar-ne un als Estats Units per la proximitat del Mundial, que es disputarà a Nord-amèrica l'any 2026. Com a accionista d'un club que cotitza a la borsa de valors, Ronnie ha estat convidat a fer sonar la campana de la Borsa de Nova York. 

El Greenville Triumph milita a la USL League One, la tercera categoria del futbol masculí, mentre que el Liberty milita a la USL W League, que és la segona femenina, totes dues considerades professionals. Cal recordar, però, que no hi ha ascensos ni descensos per mèrits esportius.   

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut