Ronaldinho, flamant propietari d'un equip de futbol (@Greenville Triumph SC)
Futbol

Ronaldinho es compra un equip de futbol

L'exjugador blaugrana i el seu germà decideixen invertir en futbol i es fixen en un club nord-americà

Redacció Esport3Actualitzat

Ronaldinho ha entrat a la llista, cada cop més nombrosa, de futbolistes o exfutbolistes que, a l'hora d'invertir part dels diners guanyats durant la seva carrera, s'han decidit pel futbol. Com anteriorment han fet els seus excompanys Ronaldo o Gerard Piqué, el geni brasiler s'ha convertit en propietari d'un equip de futbol. En el seu cas, Ronaldinho i el seu germà, Roberto Assís, figuren des d'ara com a propietaris del Greenville Triumph masculí nord-americà i del seu equivalent femení, el Greenville Liberty.    

L'exjugador barcelonista, a més d'agrair les facilitats i la força del futbol formatiu del club de Carolina del Sud, ha ressaltat el fet que a l'hora d'invertir en algun club de futbol han preferit buscar-ne un als Estats Units per la proximitat del Mundial, que es disputarà a Nord-amèrica l'any 2026. Com a accionista d'un club que cotitza a la borsa de valors, Ronnie ha estat convidat a fer sonar la campana de la Borsa de Nova York. 

El Greenville Triumph milita a la USL League One, la tercera categoria del futbol masculí, mentre que el Liberty milita a la USL W League, que és la segona femenina, totes dues considerades professionals. Cal recordar, però, que no hi ha ascensos ni descensos per mèrits esportius.   

 

Anar al contingut