Guardiola i Haaland durant el partit contra el Burnley (Reuters)

Rooney: "El City no només guanyarà el Madrid, sinó que el liquidarà"

L'exjugador del Manchester United no té dubtes que aquest és l'any en què Guardiola conquerirà Europa
Redacció Esport3 Actualitzat

Setmana de semifinals de Champions, i setmana de l'esperat enfrontament entre el Reial Madrid i el Manchester City aquest dimarts. Els blancs estan convençuts que la quinzena és a prop, i els citizens creuen fermament que ningú pot aturar Haaland.

Si bé poca gent s'atreveix a pronosticar clarament un resultat, l'exjugador del Manchester United Wayne Rooney té claríssim el desenllaç.

Rooney, bon coneixedor de la competició i de l'entorn de Manchester, ha assegurat en una columna al The Times que els de Guardiola "no només guanyaran el Reial Madrid, sinó que el liquidaran".

"No hi ha millor equip per desmentir arguments en contra seva que el Madrid de Carlo Ancelotti a la Champions. Però penso que el City és tan bo que està a un altre nivell".

Així doncs, malgrat que "mai es pot descartar" un equip amb l'experiència i història del Madrid, "aquest és l'any del City".

Wayne Rooney, icona del Manchester United, etern rival citizen (Reuters)(Reuters)

Per a Rooney, el factor determinant és Haaland. "Cap central del món pot frenar-lo", escriu convençut.

"Des de l'inici de temporada vaig sentir que aquesta temporada seria la que Pep Guardiola finalment conqueriria Europa amb el City"

Veurem si el Bernabéu desmenteix Rooney, icona de l'etern rival citizen.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut