Tsygankov es disposa a llançar un córner abans de la lesió
Tsygankov es disposa a llançar un córner abans de la lesió (EFE)
Champions League

Salten les alarmes a Montilivi: Míchel perd una peça fonamental

Víktor Tsygankov ha necessitat el canvi al minut 25 després de notar molèsties musculars i se suma a les baixes d'Oriol Romeu i Daley Blind

Redacció Esport3Actualitzat

Montilivi viu una jornada històrica amb el primer partit de la Champions a Girona. Els de Míchel han començat molt actius el duel contra el Feyenoord i, fins i tot, han estat capaços d'avançar-se al marcador. El gol ha estat obra de David López a la sortida d'un córner al 19'. L'eufòria ha esclatat a Montilivi amb el primer gol de la història del Girona a la Champions.

Però la situació s'ha capgirat al cap de pocs minuts. Al 23', el Feyenoord ha empatat amb un gol en pròpia de Yangel Herrera i al 25' ha arribat una de les pitjors notícies per als gironins. Víktor Tsygankov ha caigut lesionat quan lluitava per una pilota a la frontal de l'àrea rival. El jugador ha notat unes molèsties musculars a la cama esquerra i ha demanat el canvi de seguida. 

Abans de la lesió, Tsygankov era el millor del Girona. De fet, ha tingut una clara oportunitat de gol amb un gran xut que ha desviat el porter rival. El 8 del Girona ha deixat el seu lloc al terreny de joc a Danjuma. Al final, la mala notícia de la lesió de l'ucraïnès s'ha sumat a la segona derrota dels de Míchel a la Champions.

 

 

Tercer lesionat en dos partits

Contra el Feyenoord, Míchel no ha pogut comptar amb els lesionats Oriol Romeu i Daley Blind. Tots dos van ser substituïts contra el Celta en l'empat de diumenge passat a Balaídos. Amb la lesió de Tsygankov ja són tres els jugadors que van a la infermeria del Girona en menys d'una setmana, tots per problemes musculars.

Ara, cal esperar les proves mèdiques que se li practicaran a Tsygankov per saber l'abast de la seva lesió. De moment, Míchel ja sap que no tindrà Oriol Romeu durant dos mesos i Daley Blind durant un mes. 

Anar al contingut