Pau Cubarsí, al final del partit

Selecció espanyola o sorteig de la Champions: la resposta de Cubarsí es fa viral

La irrupció del gironí l'ha posat en les travesses per ser a la propera llista de la "roja", però ell prefereix viure la realitat blaugrana
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Pau Cubarsí

Fa uns mesos ningú el coneixia i ara ningú dubta que Pau Cubarsí té una carrera més que prometedora al davant. Aquest dimarts ha debutat a la Champions amb 17 anys i, amb una seguretat a prova de davanters estrella, ha assecat el nigerià Osimhen. Brillant filtrant passades amb la pilota, subtil i intel·ligent sense l'esfèrica. El resultat, MVP en la seva primera actuació a la Lliga de Campions.  

La irrupció del gironí l'ha posat en les travesses per ser a la propera llista de la "roja" però ell prefereix viure la realitat blaugrana. Quan a l'entrevista postpartit li han preguntat si divendres estarà pendent de la convocatòria que anunciarà Luis de la Fuente o seguirà el sorteig de la Champions, previstos per a la mateixa hora, el d'Estanyol no ha dubtat ni un segon:

"Estaré una mica més pendent de la Champions. Per la selecció ja arribaran més oportunitats."

 

Quanta raó que té. Encara no és ni major d'edat, però quan comença les jugades del Barça el seu entrenador, un orgullós Xavi Hernández,  reconeix que "respira tranquil".

ARXIVAT A:
Pau Cubarsí
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut