Dest i Xavi en un partit de la temporada 2021-22 (Reuters)

Serginho Dest posa paraules al seu ressentiment amb Xavi Hernández

"Crec que no va ser honest amb mi", expressa el lateral del PSV mentre continua recuperant-se de la lesió al genoll
Redacció Esport3 Actualitzat

Dedicat en cos i ànima a recuperar-se de la lesió al creuat que es va fer a l'abril, Serginho Dest ha estat entrevistat pel diari Sport. L'actual defensa estatunidenc del PSV ha valorat el seu pas de quatre anys al Barça, una etapa que va anar de més a menys. Del prometedor aterratge amb Koeman, amb tan sols 19 anys, a assolir un punt de no retorn amb Xavi que va comportar encadenar dues cessions a Milà i Eindhoven.

Amb la perspectiva que dona el pas del temps, ara Dest ha expressat el seu ressentiment amb el tècnic de Terrassa. Considera que "no va ser honest" amb ell i es va sentir enganyat pels missatges ambigus que li transmetia:

"No depenia de mi, però no sento que tingués les oportunitats necessàries, amb Xavi. Volia incorporar-me a l'atac, ja que aquesta és la meva virtut més gran, però ell em demanava que no pugés. Crec que no va ser honest amb mi. Vam tenir diverses converses en què em va dir una cosa, però després vaig dubtar de si realment allò era veritat."

Dest, com és sabut, va acabar a la rampa de sortida del Camp Nou, com tants altres laterals drets que no han complert les expectatives. El problema és que Xavi li havia promès un lloc a la plantilla:

"A l'estiu, abans d'anar de vacances, em va dir 'compto amb tu, no llegeixis la premsa'. I només tornar, em va dir 'has d'anar-te'n'."

Amb tot, quan l'internacional pensa en el Barça ho fa amb estima: "Sempre el portaré al cor". El seu emotiu comiat dels culers n'és el millor testimoni:

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut