Sergio Ramos celebrant la victòria de Ilia Topuria
Sergio Ramos celebrant la victòria d'Ilia Topuria (EFE)
Futbol

Sergio Ramos deixa de banda el futbol i s'associa amb el nou heroi espanyol

El futbolista andalús es va perdre el clàssic del Santiago Bernabéu per veure en directe el combat de Topuria, que va tenir el rei emèrit com a protagonista inesperat

Redacció Esport3Actualitzat

El 26 de maig passat, Sergio Ramos va disputar el seu darrer partit com a futbolista. Va ser, precisament, contra el FC Barcelona, en un duel que li va servir per acomiadar-se de la seva afició al Sánchez Pizjuán. Després de tancar la temporada, l'andalús no va renovar el contracte amb el Sevilla i el seu futur va quedar a l'aire. Mesos més tard, Ramos continua sense equip i amb la incògnita d'una possible retirada definitiva. 

Una idea que cada vegada agafa més força, sobretot, tenint en compte les noves aficions del futbolista. La raó és que l'andalús s'ha aliat amb el nou heroi de l'esport espanyol, Ilia Topuria. Durant aquest cap de setmana, l'andalús ha donat a conèixer al gran públic la seva nova afició. Tot va començar divendres, quan va ser l'acompanyant de Topuria al famós procediment de pesatge, on hi ha un primer cara a cara entre els lluitadors. 

Deixa de banda el futbol

La gran casualitat de tot plegat és que el combat entre Ilia Topuria i Max Holloway, que va tenir lloc a Abu Dhabi, es va fer a la mateixa hora que es jugava el clàssic al Santiago Bernabéu. Una cita que havia tingut com a protagonista Sergio Ramos durant més d'una dècada. De fet, és el segon jugador de la història amb més clàssics disputats, igualat amb Leo Messi, amb 45 partits.

Però les prioritats de Sergio Ramos han canviat. L'encara futbolista va decidir no mirar el clàssic per seguir en directe el combat de la UFC. Una decisió que, per altra banda, va acabar sent l'encertada tenint en compte les preferències futbolístiques de Ramos. Com a mínim, a Abu Dhabi l'andalús va poder celebrar com seva la victòria del seu estimat Topuria.


Títol i petó al rei emèrit

La presència de Sergio Ramos, però, va quedar en no res comparada amb el moment més inesperat de la nit. Ilia Topuria va celebrar la seva victòria fent un petó al front a Joan Carles I. El rei emèrit també va viure en directe el combat del lluitador d'origen georgià, que va aconseguir la nacionalitat espanyola fa uns mesos.

Anar al contingut