Pablo Torre vestirà de blaugrana fins el 2026
Pablo Torre vestirà de blaugrana fins el 2026
Barça

Set minuts d'entremaliadures de la nova perla del Barça, Pablo Torre

Les millors jugades de la nova perla del filial que defineixen com una barreja entre De la Peña i Canales, productes com ell del planter del Racing de Santander

Redacció Esport3Actualitzat

Són molts els que aquest divendres es preguntaven qui és el jugador de 18 anys per qui el Barça acaba de pagar al Racing de Santander 5 milions fixos més uns variables que poden augmentar el cost fins als 20 milions (amb una clàusula de rescissió de 100). Les cerques de Pablo Torre, per qui també sospirava el Madrid, augmentaven als cercadors.

La resposta és un mitja punta amb facilitat per veure porteria i repartir assistències - en porta sis de cada aquesta temporada - que començarà la pretemporada amb el filial, tot i que els experts asseguren que no trigarem a veure'l en dinàmica del primer equip.

Torre seguiria així la "via Pedri", malgrat que se'l compara més aviat amb dos productes del talentós planter càntabre: l'internacional del Betis Sergio Canales i el mite Ivan De la Peña. Per qui necessiti posar imatges a aquestes bones perspectives, pot delectar-se amb set minuts d'entremaliadures d'una promesa habitual de les convocatòries d'Espanya sub19, escollit millor jugador del grup A de la Primera RFEF el passat mes de desembre.

Anar al contingut