Florentino afronta una setmana complicada (Europa Press)

Setmana tràgica al Reial Madrid: golejada blaugrana i Vinícius sense pilota d'or

L'absència de Vinícius no ha agradat gens a France Football, que aquest any havia canviat el reglament dels premis i no havia comunicat als guanyadors que ho serien
Redacció Esport3 Actualitzat

El Reial Madrid afronta una de les pitjors setmanes que recorda els últims temps. Després de la golejada del Barça per 0-4 al Bernabéu, ara tot indica que Vinícius no guanyarà la Pilota d'Or, tot i que n'era el favorit.

Davant el rumor cada cop més insistent que Rodri seria el guanyador i no pas el jugador blanc, el Reial Madrid ha cancel·lat el viatge a París que tenia programat amb directiva i jugadors, inclòs el mateix Vinícius, i amb una expedició formada per una cinquantena de persones. Ni tan sols Emilio Butragueño, com a màxim representant institucional que sol viatjar a les gales internacionals, tampoc hi serà present, segons informa The Athletic.

Entre altres decisions, el club ha decidit cancel·lar les cinc hores d'emissió de la gala que Reial Madrid TV tenia previst oferir aquest vespre.


France Football, indignat

France Footbball, que organitza els premis de la Pilota d'Or juntament amb la UEFA, havia canviat el reglament aquest any. A diferència d'edicions anteriors, assenyalen, no han informat el guanyador de forma prèvia.

Tampoc, afegeixen, no s'ha fet la tradicional entrevista al guanyador ni la sessió de fotos amb el trofeu perquè figurin al següent número de la publicació francesa. Per tot això, els organitzadors consideren "incomprensible la posició del Reial Madrid".

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut