Futbol

Simeone carrega contra Courtois pels incidents al derbi madrileny

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid ha donat part de culpa de la reacció dels ultres "colchoneros" a la provocació que ha fet Courtois

Redacció Esport3Actualitzat

Les polèmiques generades al voltant del derbi madrileny feien preveure un partit d'alta tensió al Metropolitano. L'estadi "colchonero" s'ha vestit de gala, amb rècord inclòs, per rebre el seu màxim rival. Però tot el nerviosisme ha acabat en vergonya per uns incidents a un dels gols de l'estadi. I és que els ultres de l'Atlètic han reaccionat de mala manera a la provocació de Thibaut Courtois després del gol de Militao. 


El resultat ha estat una pluja d'objectes dirigits al porter belga que ha obligat al col·legiat Busquets Ferrer a aturar el partit per uns minuts. Jugadors a túnel de vestidors durant 10 minuts per calmar l'ambient. El joc s'ha reprès amb normalitat i els locals han aconseguit l'empat en l'últim sospir

Amb el duel ja acabat, el Cholo Simeone ha traslladat la tensió a la sala de premsa. L'entrenador argentí no ha dubtat i ha carregat contra el porter del Reial Madrid per provocar l'afició de l'Atlètic.

"Segurament els protagonistes no ajudem. Provoquem i la gent s'enfada. No està bé la reacció de la gent, però els protagonistes tampoc podem celebrar un gol provocant els aficionats. Hem d'ajudar i entendre cada situació. No justifico els incidents, però nosaltres som els que provoquem aquestes situacions."

Simeone, fins i tot, ha arribat a demanar una sanció per Courtois de la mateixa manera que la rebran els ultres que han provocat els incidents. 

"El club haurà de prendre una decisió amb les persones que han provocat aquests incidents. No els necessitem al nostre estadi, nosaltres necessitem la gent que ens dona suport."

"Hem de sancionar qui ha llançat l'encenedor, però també qui ha provocat l'aficionat. A en Courtois li va passar el mateix al Bernabéu quan era jugador de l'Atlètic. Això ha passat més d'una vegada. Però nosaltres no som les víctimes en el moment en què provoquem."


El tècnic argentí ha evidenciat el seu malestar amb Courtois en el moment en què s'ha parat el joc, quan l'ha felicitat de manera irònica


Mira el resum de l'Atlètic-Reial Madrid 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut