Diego Simeone, indignat amb el penal (EFE)
Futbol

Simeone no pot més: màxima tensió en la roda de premsa per la derrota contra el Lilla

El tècnic de l'Atlètic de Madrid ha acabat el torn de preguntes de forma precipitada després d'una pregunta sobre l'ambient en el Metropolitano

Redacció Esport3Actualitzat

L'Atlètic de Madrid continua sense arrencar a la Champions League. Després de sumar els tres punts en la primera jornada contra el Leipzig (2-1), els del Cholo Simeone encadenen dues derrotes consecutives en la màxima competició europea de futbol, l'última contra el Lilla (1-3). I, en aquest nou format, cada punt compta i després de la tercera jornada, els matalassers no passarien a la següent fase del torneig, ja que marxen en la 27a posició.

En aquest ambient enrarit de l'Atlètic a Europa, també s'hi ha de sumar al càstig de tancament parcial de la grada que va patir el club vermell-i-blanc per les incidències que van ocórrer en el derbi madrileny. I segurament, Simeone s'ha recordat d'això en la sala de premsa.

 

Tensió del Cholo a la roda de premsa

L'argentí ha acudit a la roda de premsa després de la gran ensopegada a casa contra l'equip francès. I l'entrenador no ha pogut aguantar més la seva empipada pel partit després d'una pregunta sobre l'ambient a l'estadi, ha respost amb molt poques paraules i ha marxat.

 

Segurament, gran part de l'enuig de Simeone ha pogut arribar per una decisió molt controvertida que s'ha viscut en el partit i l'àrbitre i el VAR hi han estat molt involucrats.

 

Mans molt rigoroses de Koke

L'Atlètic de Madrid havia començat el partit al davant en el marcador, gràcies a un gol de Julián Álvarez en el minut 8 del matx. Després de moltes errades dels matalassers davant la porteria del Lilla, els francesos han empatat amb un gol de Zhegrova en el minut 61. El moment decisiu del partit ha estat per unes possibles mans de Koke a dins de l'àrea, que provenien d'unes mans d'un rival. L'àrbitre i el VAR no van anul·lar el penal.

 

El Lilla va aprofitar el penal i es va posar per davant amb el gol de Jonathan David. Finalment, el mateix davanter va anotar el tercer gol a les acaballes del partit. Però sense cap dubte, l'acció del penal ha estat decisiva i ha tret de polleguera tota la banqueta de l'Atlètic de Madrid.

 

Els de Simeone, que no tenen una situació còmoda a la classificació, no tindran un calendari fàcil a la Champions League. S'hauran d'enfrontar a equips com el PSG de Luis Enrique o al Bayer Leverkusen de Xabi Alonso.

 

Mira el resum de la derrota "colchonera" contra el Lilla:

 

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut