Per què l'àrbitre del VAR de l'Inter-Barça no va cridar l'àrbitre de camp per veure les imatges?
Àrbitre de molt mal record blaugrana per al partit contra el Bayern (EFE)
Champions

Slavko Vincic: l'àrbitre de les mans de l'Inter-Barça, contra el Bayern

Al 2022, el col·legiat Slavko Vincic, a instàncies del VAR, va anul·lar el gol de Pedri per unes mans d'Ansu Fati, però no va assenyalar penal en una acció molt similar de Dumfries a les acaballes del partit

Redacció Esport3Actualitzat

La tercera jornada de l'edició d'aquest any de la Lliga de Campions marcarà el retrobament de Hansi Flick amb el seu exequip, el Bayern. A part, el partit tindrà un àrbitre de mal record per als blaugranes: l'eslovè Slavko Vincic, que només en una ocasió ha xiulat el club blaugrana a Europa. Va ser a l'Inter-Barça de la fase de grups de la temporada 2022-23 quan el llavors equip de Xavi Hernández va perdre 1-0 amb un arbitratge molt polèmic. La derrota li va costar un tercer lloc al Barça i l'eliminació a la Champions League.

Fa dos anys, el Barça va marxar amb les mans buides del Giuseppe Meazza després de caure derrotat per la mínima. Els de Xavi ho van intentar, però la diana de Pedri va ser anul·lada per unes mans prèvies d'Ansu Fati. En aquella ocasió el VAR va cridar el col·legiat, i aquest, després de revisar l'acció, va acabar anul·lant el gol.

Al minut 93, el VAR no va penalitzar de la mateixa manera unes mans de Dumfries també a l'interior de l'àrea. Precisament, Ansu Fati va tornar a ser-ne protagonista. El davanter blaugrana estava disposat a rematar, però el defensa de l'Inter va desviar la pilota clarament amb la mà. L'àrbitre principal no va rebre ordres de revisar la jugada perquè no es va considerar que fos pena màxima.

Les mans d'Ansu Fati s'han xiulat, però les de Dumfries, no
Les mans d'Ansu Fati es van xiular, però les de Dumfries no
Anar al contingut