Som un Clam durant la presentació del dijous 17 d'octubre ((CCMA))
futbol

Som un Clam es presenta com a "motor de canvi" al Barça en un moment d'emergència

El grup liderat per Joan Camprubí Montal, net i besnet d'expresidents, vol ser alternativa a les eleccions del 2026 apostant per professionalitzar la gestió i que el club continuï sent dels socis

Esport3Actualitzat

Més d'un miler de persones entre socis i simpatitzants s'han reunit a la presentació en societat del moviment Som un Clam.

Fa molt temps que treballen per conformar una opció de govern del Barça en els comicis del 2026.

Avui s'han donat a conèixer els principals integrants. El grup el lidera Joan Camprubí Montal, net i besnet d'expresidents del Barça (un va fitxar Kubala i l'altre va fitxar Cruyff). A l'escenari ha aparegut acompanyat de l'empresari Jordi Termes (el creador de Bizum), de l'expresident de la Federació Catalana Jordi Roche, i també de Georgina Sánchez (filla de l'exjugador Tente Sánchez) i de Marta Pascual.

A dos dies de l'assemblea de compromissaris, Som un Clam ha mostrat la seva preocupació per la situació econòmica del club. Aposten per professionalitzar la gestió del club posant d'entrada un director general al capdavant, donar més atenció al soci, guanyar més diners per evitar que el Barça es converteixi en una societat anònima, equilibrar els salaris i no fer seguidisme del president del Reial Madrid. 

Joan Camprubí Montal, Som un Clam

"El Barça està en risc d'extinció, en situació d'emergència. Hi ha un risc que els socis deixin de ser propietaris. Nosaltres som un motor de canvi, gent preparada, i volem sumar esforços amb qui calgui. No som antiningú. Som pro-Barça"

Camprubí no ha volgut postular-se com a aspirant a la presidència. Ha dit que ara això no toca i que ell és partidari del treball en equip. En aquest aspecte s'ha mostrat absolutament obert a aconseguir una candidatura única sumant altres grups que vulguin capgirar la situació del Barça.

 

Anar al contingut