Stuani va posar la pell de gallina al vestidor (Europa Press)

Per honor al braçalet: l'emotiva arenga de Stuani abans de fer història

El capità ha fet un discurs per animar els seus companys abans del partit contra l'Slovan de Bratislava
Redacció Esport3 Actualitzat

"Vull jugar per la teva família, vull jugar per tu i tu jugaràs per mi." Cristhian Stuani és conegut per viure el futbol com ningú: l'energia que desprèn contagia tot l'equip i la seva empenta apuja els ànims dels jugadors en els moments difícils. Abans del partit conta l'Slovan de Bratislava, va fer honor al braçalet que duia al braç esquerre amb una arenga per emocionar els seus companys. 

El discurs apel·lava els jugadors, les seves famílies i el sentiment dels aficionats gironins:

"Avui hem de guanyar el partit per l'orgull de tota la nostra gent, per nosaltres. Jo jugaré pel Juanpe, pels seus fills i ell jugarà pels meus. Jota, vull jugar per tu, que portes molts anys aquí. Pel Javi també. Gent, hem d'estar tots units. Nacho, vull jugar per la teva família, vull jugar per tu, jugaré per tu i tu jugaràs per mi. I per tot l'equip, i així tots. I guanyarem, gent, perquè ens ho mereixem. Hem lluitat molt per ser aquí i ho donarem tot. A guanyar, gent!"

Abans d'enfrontar-se al conjunt eslovac, el Girona havia aconseguit 0 punts a la Champions. Després de les ajustades derrotes contra el PSG (1-0) i el PSV (2-3), jugar contra un equip que, a priori, semblava menys perillós, podria significar una victòria. I així va ser. Els gols de Juanpe i Miguel Gutiérrez van firmar els 3 primers punts de la història dels blanc-i-vermells a la Copa d'Europa.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut