Luis Enrique i Kylian Mbappé durant un partit de la temporada passada
Luis Enrique i Kylian Mbappé durant un partit de la temporada passada (Europa Press)
Futbol

Surt a la llum com Luis Enrique va motivar Mbappé contra el Barça

El documental dedicat al tècnic asturià ha permès descobrir com va motivar l'estrella francesa per jugar el partit de tornada dels quarts contra el Barça a Montjuïc

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Enrique és d'aquells entrenadors que sempre va de cara. L'última mostra d'això ha estat l'exclusió d'Ousmane Dembélé per indisciplina. L'asturià va ser clar amb el jugador i el va apartar de la convocatòria contra l'Arsenal de la Champions League. Una decisió que l'entrenador "tornaria a fer cent vegades més", tal com va destacar.

Des que va arribar al París Saint-Germain, Luis Enrique ha posat en el punt de mira la gestió dels jugadors. De fet, el tècnic té per objectiu canviar la política de fitxatges del conjunt parisenc per mirar de construir un equip estable sense tantes estrelles. Els resultats a la plantilla es comencen a notar, i és que aquest estiu la despesa que ha fet Nasser al-Khelaïfi​ no ha estat tan exagerada com en altres mercats de fitxatges.

Esportivament parlant, l'equip va arribar a les semifinals de la Champions la temporada passada, on va caure eliminat en un partit de tornada molt ajustat contra el Borussia Dortmund. El PSG, però, va tenir una gran prova de foc als quarts, contra un Barça que va guanyar 2-3 al Parc dels Prínceps.

Arenga a Mbappé

Luis Enrique va sortir molt escarmentat d'aquell duel i va voler preparar els seus jugadors al màxim per passar l'eliminatòria. Un dels jugadors que va alliçonar més va ser Kylian Mbappé.

El segon capítol del documental sobre l'asturià "No en teniu ni **** idea", de Movistar, ha tret a la llum l'arenga dirigida al davanter, un discurs centrat únicament en Mbappé en què posava el focus d'atenció en la defensa i a controlar la sortida de pilota de Cubarsí i Ter Stegen.

Anar al contingut