Szczesny, en un entrenament del Barça d'aquesta setmana (FCB)

Szczesny, a 3Cat: "Si jugo o no és una decisió del míster, però estic a punt"

El nou porter polonès ja està preparat. En declaracions a 3Cat, assegura que si Flick aposta per ell podria debutar contra el Sevilla
Xavi Lemus Actualitzat

Wojciech Szczesny ja compta els dies per al seu debut amb la samarreta blaugrana. El porter polonès ha aprofitat l'aturada per seleccions per accelerar la seva preparació i aquesta setmana ja ha entrenat amb normalitat amb la resta de companys. El nou fitxatge per a la porteria blaugrana, arribat per cobrir l'absència de Ter Stegen, ja es troba preparat per sortir com a titular.

"Sí, m'he preparat aquestes dues setmanes per estar a punt. Si jugo o no és una decisió del míster que haig de respectar. Però jo m'entreno per jugar el partit i, mentalment ja estic preparat."

Amb Szczesny a punt, Flick haurà de decidir entre ell o Iñaki Peña. Malgrat haver arribat fa pocs dies, l'adaptació al Barça de l'ex de la Juventus és bona i en poc temps ja gaudeix dels entrenaments i les relacions amb els seus nous companys.

"Estan sent uns dies molt macos. Això sí, els primers dies van ser durs des del punt de vista físic i més els porters, que treballem sols i no és gaire divertit. Però aquesta setmana, quan m'he incorporat al grup, ja ha estat molt divertit i estimulant perquè jugues partits i fas bromes amb els companys."

El Barça afronta a curt termini un calendari molt exigent. Així després del partit contra el Sevilla d'aquest diumenge, la pròxima setmana s'enfronten contra el Bayer, a la Champions, i el Madrid, a la Lliga. Uns duels claus per calibrar el nivell actual dels blaugranes:

"Al final tots els partits són un test perquè els campionats no es guanyen o es perden per un partit. Ens enfrontem contra dos equips top a Europa, però el Barça també és un equip top a nivell continental. Serà un bon repte, però el més important són les victòries perquè afavoreixen les bones relacions a la plantilla i et donen avantatge a la classificació i per això seran partits importants."

Szczesny, finalment, no dubta a assenyalar que el millor de la història es diu Leo Messi, amb permís del seu bon amic Cristiano.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut