Wojcech Szczesny, en el seu primer entrenament amb el Barça (FCBarcelona)
Barça

Szczesny és així, i així seguirà: "Que fumi no afecta al camp"

El porter del Barça diu que no és assumpte de ningú si fuma i assegurà que no ho canviarà

Szczesny ha parlat obertament sobre la seva condició de fumador per primer cop des que és jugador del Barça. En una entrevista a Mundo Deportivo, el nou porter del Barça assegura que "si fuma no és assumpte de ningú, no afecta al que fa dins del camp". 

"He estat així tota la meva vida i aquestes coses simplement no són assumpte de ningú. Vull que em jutgin com a porter i no per buscar històries que a ningú realment li importen.

Al polonès li han citat altres futbolistes que fumaven "de vegades", com Buffon. "De vegades no", ha dit el polonès entre riures fent entendre que el porter italià fumava molt.

En qualsevol cas, assegura que no afecta el seu rendiment i el que fa al camp "és treballar el doble de dur". I amagar-se dels nens petits.

"No ho faig davant dels nens perquè no tinguin una mala influència sobre ells. A vegades algú em fa fotografies amagat darrere els arbres, on jo no els puc veure. Això no depen de mi. Intento ocultar-ho i no mostrar-ho a la gent. Però si algú pensa que canviaré la meva forma de ser a la meva vida personal, pot pensar-ho de nou perquè jo soc qui soc."

Wojciech Szczesny, amb els seus nous companys durant l'entrenament d'aquest dissabte (EFE)

 

Impressionat amb Cubarsí

Szczesny, conegut com a "Tek", s'ha mostrat impressionat amb el jove defensa Pau Cubarsí.

"Quan el veus en directe, no és gens tou i pren molt bones decisions. És molt bo amb la pilota però les seves qualitats defensives són en realitat molt molt altes." 

En una entrevista a l'Sport, el porter polonès ha assegurat que "si dius no al Barça, és que no tens ous per un repte així".

Anar al contingut