Tangana brutal al Madrid-Partizan de l'Eurolliga: cops de puny, claus de judo...

L'àrbitre ha hagut de donar el partit per acabat abans d'hora. Es preveuen sancions sense precedents
Actualitzat

Imatges lamentables en el segon partit del play-off de l'Eurolliga entre el Reial Madrid i el Partizan. Una brutral tangana a 1 minut i 40 segons per al final, amb una agressió increïble de Yabusele a Dante Exum, han obligat l'àrbitre a donar el partit per acabat abans d'hora, amb victòria per al conjunt serbi per 15 punts (80-95).

Tot ha començat amb un cop de puny de Llull a Punter, en una acció mereixedora d'antiesportiva. El jugador del Partizan s'ha encarat amb el menorquí i ha desencadenat un enfrontament entre membres dels dos equips. Els mastegots han arribat per part dels dos equips, però el més brutal ha estat el de Yabusele a Dante Exum, que l'ha agafat pel coll i l'ha tirat a terra davant la incredulitat de tots els presents.

Els àrbitres han estat una bona estona revisant la tangana, i finalment han decidit desqualificar tots els jugadors, la qual cosa ha suposat la finalització del partit. Serà a partir d'ara, més tranquil·lament, quan es tornaran a revisar les imatges i s'establiran sancions als protagonistes. Entre els implicats, Deck, Llull, Hezonja, Punter, Lessort, Exum i, sobretot, Yabusele.

El que sí que és segura és la derrota del Madrid, que es posa 0-2 en la sèrie contra el Partizan. Ara els blancs hauran d'anar a Belgrad, dimarts que ve, en un partit que es preveu molt calent. I a falta saber amb quants jugadors hi podran anar.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut