Tània Álvarez, vigent campiona d'Europa

Tània Álvarez, a la defensa de l'Europeu a Castellbisbal

La boxadora vallesana s'enfrontarà a la francesa Ben Ephraim, en la primera defensa del cinturó continental del pes gall, que va aconseguir el mes d'abril
Redacció Esport3

Va convertir-se en la campiona d'Europa més jove de la història i vol seguir amb el cinturó tant temps com pugui. Per a la primera defensa del títol, Tània Álvarez ja té rival, lloc i data. El pròxim 30 de novembre, a les vuit del vespre i al Casal Cultural de Castellbisbal (Vallès Occidental), la boxadora de Sant Esteve Sesrovires s'enfrontarà a la francesa Ben Ephraim.

Tot i que només fa vuit anys que es dedica a la boxa, Álvarez (11-1-0, 2 KO) està aconseguint uns números espectaculars i il·lusionants, que a poc a poc l'estan apropant a l'objectiu de poder aspirar al títol mundial. La seva rival, Ephraim, ha disputat menys combats, però també té un balanç positiu (5-3-0, 0 KO) i serà un os dur de rosegar per a la deixebla de Toni Moreno.

El 13 d'abril es va proclamar campiona d'Europa del pes gall després de vèncer la italiana Maria Cechi, al Madison Square Garden de Nova Yook, amb un triomf que li va atorgar el cinturó europeu. Ara, en la primera defensa, portarà el combat al seu escenari predilecte, el Casal Cultural de Castellbisbal, allà on disputat, amb èxit, 9 dels seus 11 combats. 

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut