La graderia de l'Atlètic
El derbi madrileny es va escalfar més del compte (Reuters)
Derbi madrileny

El Comitè de Disciplina de l'RFEF resol sobre el llançament d'objectes en el derbi madrileny

El partit es va suspendre temporalment en aplicar-se el protocol de llançament d'objectes i haver-se emès per megafonia avisos previs de suspensió

Redacció Esport3Actualitzat

El Comitè de Disciplina de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha decretat la seva decisió sobre els fets ocorreguts diumenge passat durant el derbi madrileny disputat a l'estadi Civitas Metropolitano entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid CF. Als seus acords, el Comitè de Disciplina reflecteix la sanció de tancament parcial de l'estadi per tres partits. Segons això, no hi haurà públic a la graderia on hi va haver el llançament d'objectes.

 

A l'acta del partit, el col·legiat Mateo Busquets Ferrer reflecteix la suspensió temporal del matx, al minut 64, en aplicar-se el protocol de llançament d'objectes i haver emès per megafonia avisos previs de suspensió fins a dues vegades.

Els acords també preveuen una multa econòmica de gairebé 47.000 euros en total per a l'Atlètic de Madrid. El Reial Madrid ha rebut una multa de 180 euros per l'amonestació a Luka Modric. Courtois es queda finalment sense sanció.

Anar al contingut