Tebas, atenent als mitjans a la gala celebrada a Madrid
Tebas, atenent als mitjans a la gala celebrada a Madrid (EFE)
barça

Tebas recorda el motiu pel qual el Barça no pot inscriure Gavi: "Tindran 200 milions de dèficit"

El president de LaLiga ha insistit que la recepta que ha d'aplicar el club és aprimar la massa salarial

Redacció Esport3Actualitzat

Javier Tebas ha tornat a parlar aquest dilluns en una gala del periodisme madrileny d'un dels seus temes predilectes: el Barça. El president de LaLiga ha recordat el motiu pel qual encara no pot inscriure Gavi com a jugador del primer equip. Un cop més, tots els camins porten a la massa salarial:

"El tema de no inscriure Gavi és perquè es tracta d'una inscripció amb efectes sobre la temporada que ve i no en els propers sis mesos. Té efecte a la temporada vinent i es pot denegar una inscripció, perquè la temporada vinent el dèficit previst del Futbol Club Barcelona són més de 200 milions d'euros. Per tant, no sembla oportú acceptar aquesta inscripció."

Els números que fa Tebas, i no és la primera vegada, surten de la necessitat que l'estiu que ve el FC Barcelona haurà de rebaixar la massa salarial dels 600 milions actuals als 400. "I fins i tot crec que una mica més", ha reblat.

Finalment, el controvertit advocat també ha confirmat la petita escletxa de què disposa l'entitat barcelonista per intentar fer alguna incorporació en les hores que queden de mercat hivernal:

"Pel que fa a les inscripcions que pugui fer ara, és veritat que té una quantitat pels estalvis que hi ha hagut per Piqué i Memphis, però el Barcelona és el que haurà de decidir."

Anar al contingut