Tebas s'alia amb el Barça i dona una recepta agosarada: "Pot vendre jugadors de nivell"

El president de LaLiga confia en la revifada del club blaugrana fugint de les comparacions amb l'Ajax: "No cal ser tan catastrofista"
Redacció Esport3 Actualitzat

Sovint ha estat l'assot de Joan Laporta. Però ho és també, quan toca, amb Florentino Pérez. Aquest cop, Javier Tebas s'ha mullat en favor de l'entitat blaugrana. En una trobada a Londres organitzada per Financial Times, el president de LaLiga ha evitat comparar el Barça amb l'Ajax d'Amsterdam, un club formador i venedor.

"Això no passarà. El Barça sortirà de la situació en què es troba."

Tebas, fins i tot, s'ha atrevit a plantejar una solució. Això sí, sempre dins dels paràmetres de "fair play" que marca LaLiga.

"El Barça té opcions que poden prendre els seus dirigents si creuen que donaran solucions. Tenen dos o tres jugadors de primer nivell que poden vendre. Amb això, solucionarien gran part del problema."

El president de la patronal del futbol espanyol ha volgut recordar que el Barça "ingressa gairebé mil milions" i, de retruc, ha remarcat que l'equip continua viu a Europa i amb opcions matemàtiques a la lliga. "No cal ser tan catastrofista amb el Barça", ha sentenciat.

Tebas intervé al Business of Football Summit (LaLiga)
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut