Tensió entre Raphinha i Araujo per Endrick a l'Uruguai-Brasil de la Copa Amèrica

Endrick no ha vist venir l'empenta d'Araujo, que arribava com un tren de mercaderies, però qui sí que ha captat l'acció ha estat Raphinha, que no ha dubtat a sortir en defensa del seu joveníssim compatriota
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Copa Amèrica

L'Uruguai-Brasil de quarts de final de la Copa Amèrica ha estat tens i dur. Araujo només ha estat sobre el terreny de joc 30 minuts i ha hagut d'abandonar el partit per una lesió muscular, però el "charrúa" n'ha tingut prou amb mitja hora per tenir-se-les amb Endrick.

El nou davanter del Madrid, titular en lloc del sancionat Vinícius, sempre agressiu en el xoc, ha arribat a deshora en una pressió i li ha deixat un encàrrec al central del Barça. La cosa no ha quedat aquí, perquè minuts després, Araujo ha empès per l'esquena Endrick amb el joc aturat quan pujava a rematar un córner.

A Endrick, l'empenta d'Araujo l'ha enxampat desprevingut, però Raphinha ha sortit en defensa del jove futbolista del Reial Madrid i li ha recriminat l'acció a Araujo. En la discussió, Araujo se n'ha anat a terra però la sang no ha arribat al riu i l'àrbitre s'ha limitat a advertir els dos blaugranes.

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut