Ter Stegen torna a la llista després de la seva absència en el partit de Copa (Reuters)
Barça

Ter Stegen, l'única novetat en una convocatòria marcada per les baixes

Luis Enrique segueix sense poder comptar amb Iniesta, Sergio i Rafinha, que continuen lesionats. Rafinha, però, ja s'ha entrenat per primer cop aquest dissabte. Ter Stegen, absent en el partit de Copa, torna a la llista i substitueix Jordi Masip, descartat per decisió tècnica

Actualitzat

El Barça ha completat l'últim entrenament abans del partit de Lliga contra el Betis al Benito Villamarín d'aquest diumenge (a les 12 hores). Els de Luis Enrique s'han exercitat a la Ciutat Esportiva Tito Vilanova abans de viatjar aquesta tarda a Sevilla. 

La convocatòria d'aquesta setmana torna a estar marcada per les baixes. Luis Enrique segueix sense poder comptar amb Iniesta, Sergio i Rafinha, que continuen lesionats. Rafinha s'ha entrenat aquest dissabte per primer cop, però no ha entrat a la llista per precaució. Jordi Masip és l'únic jugador descartat per decisió tècnica i el substituirà Ter Stegen, que va estar absent en l'últim partit de Copa contra la Reial Societat.

La convocatòria de 18 jugadors:  Ter Stegen, Cillessen, Piqué, I. Rakitic, Denis Suárez, Arda, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Mathieu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut