Marc-André ter Stegen, en un aimatge recent (Reuters)
Barça

Ter Stegen passa pel quiròfan: el comunicat oficial del Barça

El porter alemany ha estat intervingut d'un trencament complet del tendó rotulià. Es pot perdre tota la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Marc-André ter Stegen ha estat operat aquest dimecres, quan encara no s'havien complert ni 24 hores des de que va caure lesionat. El porter alemany ha estat intervingut del trencament del tendó rotulià del genoll dret. El Barça no ha aventurat un temps de baixa, que podria estar al voltant dels 8 mesos. 

El capità del Barça ha passat aquest matí per la Ciutat Esportiva Joan Gamper per sotmetre's a proves mèdiques que han confirmat els pitjors pronòstics i, hores més tard, ha estat intervingut pel doctor Joan Carles Monllau sota la supervisió dels serveis mèdics del club.  

Ara comença un dur periode de rehabilitació per al porter alemany, de 32 anys, que ja va ser intervingut a la mateixa zona l'any 2021.  

Abans de la intervenció, el fisioterapeuta esportiu Lluís Puig (@Fisioinquiet) ha explicat al programa que es tracta d'una operació "delicada" i com creu que ha de ser la recuperació.@esportclub #VíctorPatsi @Jordi_Sanuy pic.twitter.com/eFPBoLIKLo

 

El moment de la lesió

Ter Stegen va ser ser substituït poc abans del descans del partit contra el Vila-real (1-5) El porter alemany, que acabava de fer una gran aturada, va saltar per agafar la pilota en un córner i va caure a plom.

Ter Stegen va quedar estès a terra i ni tan sols podia recolzar el peu a terra a l'hora de ser substituït per Iñaki Peña.

El de Mönchengladbach va deixar el terreny de joc en llitera i va ser evacuat directament a l'hospital.

Les imatges de Ter Stegen abandonant l'hospital de Vila-real:

La lesió arriba quan Ter Stegen havia estat a l'ull de l'huracà per la seva errada en el partit de Champions contra el Mònaco, que va acabar significant l'expulsió d'Eric Garcia al minut 10. A la Ceràmica, el porter germànic va fer una bona primera part, amb fins a tres aturades de mèrit.  

Amb Ter Stegen, el Barça té actualment vuit jugadors lesionats. També són a la infermeria Ronald Araujo, Gavi, Christensen, Frenkie de Jong, Marc Bernal, Fermín i Dani Olmo.  

Reaccions de suport dels seus companys

Després del partit, jugadors com Lewandowski, Iñigo Martínez o Pablo Torre han volgut donar ànims al seu company lesionat:

També Hansi Flick s'ha pronunciat sobre aquesta lesió que ha amargat la gran victòria blaugrana a la Ceràmica. L'alemany no vol sentir a parlar de fitxar un altre porter:

 

ARXIVAT A:
Ter Stegen
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut